Irene Samuelsson Ohlanders

Hej och glad onsdag på er! Är ni intresserade av att köpa konst av en konstnär i Leksand? Då skulle jag vilja rekommendera er Irene Samuelsson Ohlanders. Jag har köpt flera vackra tavlor av henne och jag är mycket belåten! Faktiskt så är jag så imponerad av vad hon kan måla så jag bestämde att skriva ett blogginlägg för att tala om att denne konstnär Leksand har möjlighet att hjälpa alla som är intresserade av att köpa konst. Att köpa en tavla av Irene Samuelsson Ohlanders innebär att man som kund får en vackert målad tavla som dessutom är prisvärd, och denna konstnär i Leksand är välutbildad och erfaren och behärskar flera olika tekniker. Nu är det riktigt många som vill köpa en tavla av just Irene Samuelsson Ohlanders, så kunder även från andra städer hör av sig till henne. Det här är lika mycket en konstnär för dem i Falun och Borlänge som det är en konstnär här i Leksand! Jag är otroligt glad över att jag har fick kännedom om denna underbara konstnär i Leksand och jag skulle bli ännu gladare om jag kunde få någon av er att också upptäcka vilken god hjälp ni som söker efter konst på flera platser i Dalarna kan få. Besök gärna Irene Samuelsson Ohlanders hemsida om ni vill få mer detaljerad information om vad hon kan erbjuda. Alla som köpt en tavla av henne säger att de är så belåtna och glada över att de fått riktig konst på väggarna i stället för alla planscher och reproduktioner. Irene Samuelsson Ohlanders tavlor tror jag ni kommer tycka om. Så med detta sagt hoppas jag att mitt blogginlägg om denna konstnär i Leksand med omnejd är ett inlägg ni får nytta av.